golvläggning-stockholm-golvslipning-parkett

Golvslipning

Har du trägolv hemma kommer du förr eller senare vara i behov av en golvslipning. När man slipar golv är det viktigt att man arbetar noggrant så att resultatet blir jämnt över hela golvet. För att uppnå detta använder våra golvläggare moderna verktyg som endast avlägsnar det lager som är slitet utan att det påverkar kvalitén på trägolvet.

Slipa massiva trägolv i ek eller vacker fiskbensparkett

Alla golv slits ut med tiden och det gäller även trägolv. Då trä som material är naturligt och en färskvara är det inte konstigt att yttre faktorer syns i form av repor, flisor och övrigt slitage. Om du inte tar hand om dina trägolv kan hållbarheten försämras och utseendet blir tråkigt. Våra golvläggare hjälper dig med rätt golvvård för dina golv och golvslipning som framhäver det vackra utseendet igen.

Med vår långa erfarenhet och breda kunskap är det inte konstigt att vi idag är en ledande aktör i golvbranschen. Våra golvläggare erbjuder dammfri golvslipning av alla sorters trägolv. Du kan anlita oss för att slipa allt från lamellparkett, fiskbensparkett och massiva trägolv i ek, bok och furu.

Vi besiktar dina trägolv innan påbörjad golvslipning

Något som är värt att veta är att alla trägolv ser olika ut, är i olika bra skick och är tillverkade i olika material. Denna variation på trägolv ställer höga krav på vår kunskap att erbjuda rätt golvslipning utifrån golvets förutsättningarna. Ett trägolv kan slipas ett flertal gånger så länge ytskiktet är tillräckligt tjockt. För att säkerställa detta kommer våra golvläggare besikta dina trägolv för att presentera den bästa lösningen för dig.

Vi har lång erfarenhet av att slipa trägolv och har ett bra öga för att kontrollera hur många fler golvslipningar ditt trägolv klarar av. När vi upptäcker att det inte är möjligt att slipa ytskiktet något mer kommer vi rekommendera ny golvläggning i Stockholm. Då kan vi hjälpa dig lägga nytt golv utifrån dina önskemål.

Skydda den nya golvytan med en ytbehandling

Med en golvslipning kommer vi avlägsna det slitna ytskiktet och det gamla skyddet. Det innebär att golvytan är extra mottaglig för repor när skyddet försvunnit. För att återställa detta kommer våra golvläggare försegla den nya golvytan med en ytbehandling. Trägolvet får vacker glans, nyans och längre hållbarhet samt ökat skydd mot repor och övrigt slitage.

Du är välkommen att kontakta oss om du har ett specifikt önskemål kring vilken ytbehandling du vill använda eller så kan vi rekommendera en behandling vi tror kommer passa dig.

Vi har ett brett utbud av ytbehandlingar som ger olika utseende och resultat till olika trägolv. Denna ytbehandling appliceras både efter en golvslipning men även efter en komplett golvläggning i Stockholm. Vi kan bland annat erbjuda:

  • Hårdvaxolja,
  • Lasyr
  • Bets
  • Lack
golvläggning-stockholm-golvslipning-slipmaskin

Dammfria slipmaskiner för en god arbetsmiljö

En golvrenovering är ett omfattande arbete som inkluderar ett flertal moment och faktorer. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt kombinerar vi vår breda kompetens med moderna slipmaskiner.

Under åren har slipmaskiner vid golvslipning utvecklats till att vara resurssnåla och dammfria. De slipmaskiner vi använder när vi slipar golv dammsuger automatiskt det damm som uppstår. Detta bidrar till en hälsosam arbetsmiljö för våra golvläggare och din bostad blir inte neddammad under arbetet.

Komplett golvrenovering för dig – lägg nytt golv och slipa bort det slitna ytskiktet

Golv mår bra av att underhållas med jämna mellanrum. När man slipar bort det slitna lagret och applicerar ett nytt skydd får trägolvet de rätta förutsättningarna att hålla länge. Du sparar dessutom pengar då du inte har ett behov av golvläggning i Stockholm så snart trägolvet börjar bli slitet.

Som en komplett golvfirma erbjuder vi dig även en kvalitativ golvläggning för totalrenovering eller för att byta ut enstaka golvbrädor. Våra golvläggare hjälper privatpersoner och företag med golvläggning. Vi har över 30 års erfarenhet av att lägga golv vilket har gett oss goda insikter i de krav som ställs vid en golvläggning i Stockholm.

Golvslipning till bra pris – anlita oss med ROT-avdraget

Du är mer än välkommen att anlita våra golvläggare för golvslipning i Stockholms innerstad och utanför tullarna. Vi anpassar vårt schema utifrån dina behov så att vi kan erbjuda dig förstklassig service när du har tid.

För ett bra pris ska du kontakta våra golvläggare för en offert för golvslipning. Vi baserar vårt pris på det arbete du vill ha utfört.

Som privatperson har du rätt att anlita våra golvläggare med ROT-avdraget. Då kan du få ett generöst skatteavdrag för tjänster inom golvslipning och golvläggning i Stockholm.

Med en golvslipning avlägsnar vi repor, flisor och slitage. Dina trägolv ser vackra ut igen och du sparar pengar.