golvläggning-stockholm-golvläggning

Golvläggning

Trägolv har ett klassiskt utseende som passar alla inredningsstilar. Allt från den moderna till den mer lantliga. Lyckas man välja rätt golv, rätt mönsteranläggning för dina önskemål och rätt ytbehandling kan du få ett trägolv som ser ut precis som du vill. Detta kan våra golvläggare hjälpa dig med när det är dags för golvläggning i Stockholm.

När du kontaktar vår golvfirma kan du vara trygg med att våra golvläggare har lång erfarenhet av golvläggning. Vi kan hjälpa dig lägga nytt trägolv i olika utseenden och mönsteranläggningar. Utöver vårt öga för vacker design på trägolv kan vi dessutom rekommendera rätt golvmaterial utifrån dina önskemål. I vårt sortiment har vi mönsterläggning av massivstav, laminatparkett och även klickparkett.

Strukturerad planering för ett förstklassigt slutresultat

När man lägger nytt golv i en bostad är det viktigt att följa en tydlig steg för steg planering så att arbetet blir utfört korrekt. Detta är anledningen till att anlita våra golvläggare för kvalitativ golvläggning i Stockholm. Vi planerar vårt arbete så att vi kan fokusera på effektivitet och precision. Då våra golvläggare arbetar noggrant och med precision kan vi garantera ett resultat som är jämnt och symmetriskt utan skarvar.

När vi tackar ja till ditt uppdrag kommer vi direkt påbörja planeringen av vårt arbete så att din golvläggning i Stockholm blir precis som du förväntat dig. Tillsammans kommer vi bestämma vilken mönsteranläggning du vill ha, vi planerar vart vi ska placera den första och sista golvbrädan samt vilken ytbehandling vi applicerar i slutet.

golvläggning-stockholm-karelia-parkett-lamellparkett

Välj en ytbehandling anpassad för dina trägolv

En golvläggning består av nya och fräscha golvbrädor av trä som är extra mottagliga för yttre slitage. För att undvika repor, flisor och sämre hållbarhet kommer våra golvläggare applicera en ytbehandling. Denna behandling förseglar golvytan och fungerar som ett motståndskraftigt skydd som står emot yttre slitage. När du väljer ytbehandling finns det möjlighet att ändra färg, nyans och glans på ditt nya trägolv. På så sätt får du ett personligt trägolv som passar övriga inredningen i bostaden.

Det är inte ovanligt att se antingen fiskbensparkett, lamellparkett eller trägolv i traditionellt mönster i svenska bostäder. Materialet är omåttligt populärt men trots det kan du få ett trägolv som ser annorlunda ut. När våra golvläggare hjälper dig med golvläggning i Stockholm kan en ytbehandling göra golvet ljusare, mörkare, mattare eller glansigare. Vi kan bland annat rekommendera färgnyanser som passar till ek lamellparkettgolv och ett flertal furugolv.

Som en professionell golvfirma lämnar vi alltid garanti på vår golvslipning och golvläggning i Stockholm.

Avancerad fiskbensparkett eller traditionellt trägolv

Vi är en komplett golvfirma som trivs med variationen i vårt arbete. Då vi blir anlitade för både stora och mindre golvläggningar innebär det att våra arbetsdagar ser olika ut. Vi har bred kunskap inom golvvård, golvmaterial och har ett gott öga för att lägga trägolv i vackra mönster.

Om du vill lägga nytt trägolv i avancerad mönsteranläggning som fiskbensparkett eller ett enkelt trägolv i ett traditionellt mönster kan vi hjälpa dig. När det sedan är dags för golvslipning kan du kontakta oss för professionell golvslipning av trägolv.

Byta ut hela golvet eller endast slitna golvbrädor

En golvrenovering kan innebära mindre eller större uppdrag för våra golvläggare. En golvrenovering innefattar allt från enklare golvslipning, helt ny golvläggning i Stockholm eller byta ut enstaka golvbrädor som blivit slitna.

När en hel golvläggning inte är nödvändig kan vi byta ut och ersätta trasiga golvbrädor med nya. Då kommer våra golvläggare tillverka kompletterande golvbrädor som har samma design, nyans och stil som ditt nuvarande trägolv. Genom att använda denna arbetsmetod sparar du pengar samtidigt som du kan bevara det vackra trägolv du länge haft i bostaden.

Golvläggning till bra pris – få en offert med ROT-avdrag

Det finns många anledningar till varför det är bra att anlita oss för golvläggning i Stockholm. Du kan ha ändrat inredningsstil eller har målat om väggarna i ett rum så att ditt nuvarande golv inte passar. Oavsett anledning är du välkommen att anlita våra golvläggare för arbetet.

Kontakta oss om du vill få ett bra pris och en offert för golvläggning i Stockholm. Vi baserar vårt pris på det arbete du vill få utfört, det golvmaterial du väljer samt vilken ytbehandling du vill ha.

Du har rätt att använda ROT-avdraget när du anlitar oss för golvläggning i Stockholm.

Vi hjälper dig med din golvrenovering. Vi lägger nytt trägolv eller ersätter enstaka golvbrädor till nya. Prisvärd tjänst där ytbehandling ingår.