Om oss

Välkommen till Parkettspecialisten! Det här är ett etablerat och ledande företag inom golvbranschen som har över 40 års erfarenhet av golvslipning och golvläggning i Stockholm.

Vi som arbetar på Parkettspecialisten är alla engagerade och kompetenta. Våra golvläggare har under alla dessa år hjälpt privatpersoner och företag med allt som rör golvrenovering. Det innebär att vi har bred kunskap inom golvslipning, golvläggning och vilken ytbehandling som passar vilket trägolv.

När du anlitar vår golvfirma får du hjälp av golvläggare som är experter på att lägga massiva parkettgolv och lägga fiskbensparkett. För din trygghet erbjuder vi dig alltid 5 års garanti på det arbete vi utför.

På Parkettspecialisten foksuerar vi på personliga kundbemötanden och resultat av högsta kvalité. Vi erbjuder våra tjänster inom golvslipning och golvläggning i Stockholm och i övriga landet.

Kontakta Parkettspecialisten om du har några frågor om vår verksamhet eller hur vi kan hjälpa dig med golvläggning i Stockholm.